TOKAT / REŞADİYE - Bereketli Ortaokulu

Kas

Başta cumhuriyetimizin kurucusu başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, görevlerini icra ederken şehit olan öğretmenlerimiz ve bu mesleğe gönül vermiş bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, saygı ve hasretle anıyoruz...

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının öncüsü olan ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını şükranla yad ediyoruz.

İlelebet payidar kalacak devletimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

Codeweek kapsamında yapay zeka uygulamalarıyla "CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI" temalı kodlama etkinlikleri yapıldı.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında Tokat ili genelinde 13/10/2023 Cuma günü saat 10:00'da eş zamanlı yapılması planlanan ve olası bir acil durum anında personel ve öğrencilere okulda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek dersliklerin planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmayı amaçladığımız tatbikatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Ekm

13/09/2023 çarşamba günü velilerimizin yoğun katılımıyla Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Ardından velilerimiz öğretmenlerimizle bireysel görüşme gerçekleştirdiler.

Ara

Akademi Reşadiye Projesi kapsamında 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Temel Yeterlilik Sınavını gerçekleştirdik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri Gülhan ŞAHİN, Mükremin CEYLAN ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programı gerçekleştirdik.

Sonrasında İlçe Kaymakamımız Talat TABUR, ilçe milli eğitim müdürümüz Selim BOLAT, ilçe Jandarma Komutanımız Ahmet YİLGEN ve Belde Karakol Komutanımız Serdar DURMAZ okulumuz öğretmenlerini ziyaret ederek öğretmenler günümüzü kutladılar.

Biz Bereketli İlk/Ortaokulu öğretmenleri olarak başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bu görev uğrunda canını feda ederek şehit olmuş öğetmenlerimiz ve tüm öğretmenlerimizin öğetmenler gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan kazanım değerlendirme sınavı(LGS-1) uygulandı.

İki oturum olarak gerçekleştirilen sınavın birinci oturumu(sözel) 09:00' başlayıp 10:15'de bitti. İkinci oturum ise 10:40'da başlayıp 12:00'da sona erdi.

Kas

21.11.2022 Pazartesi günü Reşadiye kapalı spor salonunda gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencileri birinci oldu.

Müsabakaya katılım sağlayan okulumuz öğrencileri Erkan AKKOÇ, Şükrü ŞAHİN, Tunahan İLHAN ve öğrencilerimizi hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Özge DURMUŞ'a teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Sevgi ÇAVUŞOĞU,Adem TURGUT ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde anma programını gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programını belediye başkanımız Necati ŞAHİN, Jandarma Karakol Komutanımız Serdar AYAZ ve velilerimizin katılımı ile coşku ile kutladık.

Cumhuriyetimiz kurucu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyor ve Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılı olağan okul aile birliği toplantını velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Resul ŞAHİN'in konuşmasının ardından gerçekleştirilen genel seçimde oy çokluğu ile yeni okul aile birliği başkanımız Şevket DURSUN oldu.

Toplantının ardından okulumuz öğretmenleri ile veli toplantıları gerçekleştirildi.