TOKAT / REŞADİYE - Bereketli Ortaokulu

Kas

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS sınav tarihini duyurdu. 2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Bakan Tekin; "Bu kararımızla, öğrencilerimizin sınava bayram öncesinde girmelerini daha da önemlisi öğrenci ve velilerimizin hem bayram hazırlıklarını hem de yaz tatili planlamalarını yaparken zihnen daha rahat olmalarını istedik. 2 Haziran'da yapılacak LGS sınavının soru sayısı ve soru şekliyle ilgili bir değişiklik olmayacağının bilinmesini isterim. Ayrıca tüm sorular sınav takvimine uygun olacak şekilde, sekizinci sınıf öğretim programlarında yer alan konu ve kazanımlar esas alınarak hazırlanacaktır." dedi.

Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Kas

Kıymetli Velilerimiz;

Öğrencilerimizin daha rahat ortamda eğitim alabilmesi adına okul ziyaret saatlerimiz aşığadaki gibi belirkenmiştir. Belirlenen saatler dışında okula ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

SABAH ZİYARETÇİ SAATİ: 10.00 - 11.00

ÖĞLE ZİYARETÇİ SAATİ: 14.00 - 15.00

Okul yönetimi olarak anlayışınız için teşekkür ederiz.

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Pandemi nedeniyle "OKULUM TEMİZ" projesi kapsamında gerekeli önlemler alınmıştır. Salgın seyrinde bir değişiklik olması durumunda yetkili otoritelerce alınacak kararlar uygulanacaktır.